Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om met grote groepen bij elkaar te komen. Daarom organiseren wij de kennismiddagen 2021 digitaal. Daarbij maken we gebruik van het digitale platform Hopin om dit event te faciliteren. Hopin is een wereldwijd veelgebruikt online platform dat een virtuele locatie creëert.
 

Tarieven

  • Reguliere prijs € 175,-.*
  • Abonnees en leden van organisaties € 145,-.**
  • Collega prijs  € 120,-.


* * incl. jaarabonnement op het magazine RCC Koude & Luchtbehandeling. Abonnement start na het congres en stopt automatisch.
**Abonnees van Vakblad Warmtepompen, Gawalo, Installatie Journaal, RCC K&L, Cobouw & leden van KNVvK.

De prijzen zijn exclusief BTW.

 

Voor wie bestemd?

Installateurs, installatiebedrijven die met F-gassen werken.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Een week voor aanvang van de middag sturen wij u de informatie hoe in te loggen bij de kennismiddag.

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met Ageeth Luisman via events@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Tot vier weken voor aanvang van de kennismiddag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer informatie in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via events@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via events@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.